Konsumencka percepcja żywności wygodnej wśród mieszkańców powiatu ostrołęckiego - projekt stypendialny Natalii Szmigiel
8 czerwca 2019, Autor: Administrator
Natalia Szmigiel jest uczennicą III klasy Technikum Technologii Żywności i w roku szkolnym 2018/19 realizowała projekt w ramach przyznanego jej stypendium z programu "Mazowsze - stypendia dla uczniów szkół zawodowych" fundowanego przez Marszałka Województwa Mazowieckiego. Natalia postanowiła zbadać jakie są postawy konsumenckie wobec żywności wygodnej wśród mieszkańców powiatu ostrołęckiego. Z pewnością wielu z Was wzięło udział w jej badaniach w związku z czym zapraszamy do zapoznania się z wynikami jej pracy. Natalii gratulujemy przyznanego stypendium i jesteśmy pełni podziwu dla jej ciężkiej pracy jaką wykonała podczas realizacji projektu! Gratulacje!!
Opiekunem stypendystki był Jacek Mulawka.
Prezentacja - konsumencka percepcja żywności wygodnej mieszkańców powiatu ostrołęckiego
Aktualizacja: 28 sierpnia 2024