II EDYCJA SZKOLNEGO KONKURSU NA NAJLEPSZĄ RECEPTURĘ WYROBU PIEKARSKIEGO I CUKIERNICZEGO
6 listopada 2018, Autor: Administrator
ZAPRASZAMY DO UCZESTNICTWA W II EDYCJI SZKOLNEGO KONKURSU NA NAJLEPSZĄ RECEPTURĘ WYROBU PIEKARSKIEGO I CUKIERNICZEGO.
Do udziału w konkursie mogą zgłaszać się wszyscy uczniowie Zespołu Szkół Powiatowych w Łysych, którzy stworzą recepturę wyrobu piekarskiego i cukierniczego składającą się z następujących elementów:
- opis wyrobu
- zastosowane surowce
- opis wykonywanych czynności produkcyjnych
- zdjęcie gotowego wyrobu
Autor najlepszej receptury otrzyma puchar Najlepszego Piekarza Szkoły oraz nagrodę.
Autorzy najlepszych pięciu prac otrzymają nagrody, upominki oraz dyplomy.
Receptury należy składać u nauczyciela przedmiotów zawodowych technologii żywności p. Jacka Mulawki
Termin składania receptur upływa 16 listopada 2018 r. Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród nastąpi 19 listopada 2018 r.
Szczegółowe informacje dotyczące zasad konkursu można uzyskać p. Jacka Mulawki.
Aktualizacja: 23 marca 2024