"FOOD EXPERT"

 to konkurs podejmujący tematykę bezpieczeństwa i certyfikacji żywności, którego finał odbył się  w Akademii Nauk Stosowanych w Łomży.

W tym roku przystąpiło do niego 198 uczniów z trzech województw. Do etapu finałowego zakwalifikowano 72 osoby, a wśród nich znaleźli się uczniowie naszego technikum:

Jan Popielarczyk

Karolina Krzynowek

Paulina Banach

Kacper Kozłowski

Poza zmaganiami konkursowymi uczniowie mieli okazję zobaczyć park maszynowy znajdujący się w hali technologicznej ANS, a także wysłuchali wykładu na temat: "Zafałszowania surowców i ekstraktów roślinnych".

Naszym reprezentantom gratulujemy udanego startu i życzymy powodzenia w kolejnej edycji konkursu w przyszłym roku.

Opiekunem uczniów była p. Monika Mulawka.

318111307_847910366330559_169183898915896847_n
318134401_847910229663906_6514525821103583708_n
318229907_847910319663897_3403503791071512867_n
318244162_847909666330629_6245389650693682308_n
318336355_847910269663902_8722508469502847111_n